Laura || 13 || Budapest

Hát szép jónapot! :D Hát gondolom tudol olvasni, és elolvastad, hogy Lau vagyok, 13 éves  csaj. ^^ aki a Csepel szigeten éldegéél. Próbálkozhatsz, mert pasi kéne. :] Hiába küldesz magadról ilyen-lyan képet, mert én a külsőbe nem feltétlenül szeretek bele, hanem a belsőbe. Szóval dobj meg egy msn címmel és felveszlek! nah erről ennyit xD najóazértakülsőisszámít (A)

Egy átlagos napom:
Reggel 6:23 -kor csörög a vekker. Visszalustizok 30-35 -ig XDXD Felkelek. Felveszem a gatyám. Fogat mosok..utána felveszem a felső ruházatomat is :D Majd megcsinálom a hajam, ha szükséges, ki is vasalom. Majd bekapok valamit. Na deh nem félreérteni :D:D xD Őhm utána ordibálok anyával meg a hugommal h készüljenek már el, és fenyegetem őket, hogyha legközelebb  7:40 -re érünk be, onnantól busszal fogok járni. :Đ Ezvan jupyyk. Aztán ha beértem a suliba, akkor tanulok és tanulok xP szünetekben pedig a büfénél lógok a legjobb barátokkal, és minden szünetbe iszok egy tejet XD Suli után a buszmegállóba hülyülünk olyan fél 3-ig..legtöbbször :D:D Aztán felszállok a buszocskámra ami elvisz egészen odáig, ahol le kell szállnom =Đ ott leszállok és hazabattyogok. Otthon eszek majd ledőlök, nézem az Interaktívot. Kiválasztok egy tetszőleges időpontot, amikor leülök és tanulok. Ha végeztem, gépezek. Msn. Vip. Hotdog. Twitter. Privi. xĐ Innentől már minden nap más :D xD köszi h elolvastad??

Fontos nekem a zene. Mostanába igen zenemániás lettem XDXD Az örök best nekem Puskás Peti (: De nagyon szeretem: Pitbull, AFC, Basshunter, SP, Akon (SeXY CHICK!! (L)) és őőőhm.... Justin Timberlake(LL) Linkin Park, Paramore. több nem jut az eszembe :$

Hangulatjel msn -re ^^ Én csináltam xĐ .... no komment. Mit írhatnék még. Magamról írjak még?? Hát jó. Kicsit -néha nagyon- ego vagyok :Đ De szerintem ez nem feltétlenül rossz, remélem szerinted se :D:D :$ ( L ) Mosolygós, kedves :D ... megértő, figyelmes lány vagyok :D xD szerintem....lehet hogy ezt az ismerőseim máshogy gondolják :D Hát nemtudom... Egyébként műsorvezető vagy újságíró szeretnék lenni (: Pár éve színésznő szerettem volna lenni, nem tudom feladtam -e ezt az álmomat....

Sok barátom van, de csak most jöttem rá arra, hogy kevés az igaz barátom... De azért vannak (: És ők mellettem állnak, bármi is legyen. Nagyon szeretem őket !!
 ? Viki  ?  Tibi  ?  Dani  ?  Balu  ?  Jani  ?
Hatan a nagy 6-os (= (LLLL)

TO BE CONTINUED